'Huize Druivelaar' een oude boerderij uit 1902 in hartje Princenhage, Breda kreeg nieuwe eigenaren en dit ging samen met een volledige totaalrenovatie.

Het pand werd, met behoud van oude elementen, grondig onder handen genomen zodat het aan alle hedendaagse gemakken voldoet.

Bijzondere design elementen zoals het houten honingraat parket, de cementtegels in de keuken en badkamer en de tegels met afgeronde hoeken in de badkamer geven de woning een unieke uitstraling.

STADS-

BOERDERIJ

ZOEK DE VERSCHILLEN

VOOR

NA

KRACHTIG IN EENVOUD

Een unieke en meer dan honderd jaar oude stadsboerderij kreeg extra ruimte door een multifunctionele aanbouw tegen de oude gevel te plaatsen. Ruwe en eerlijke materialen zoals hout, staal en beton zijn gebruikt die in perfecte harmonie gaan met het oude pand.

Vanuit de entree is een zichtlijn naar de weelderige tuin geplaatst. Het hele gebouw is geïsoleerd zodat het naderhand nog bij de boerderij betrokken kan worden. Zo blijft het pand in beweging met de toekomstige wensen van de eigenaar.

De sobere en minimalistische tuinkamer heeft volledig zicht op de tuin gekregen zodat je alle seizoenen aan je voorbij ziet gaan.

ZOEK DE VERSCHILLEN

VOOR

NA

In Breda, verscholen achter de huizen, onzichtbaar vanaf de straat, staat de oude boerderij ‘Huize Druivelaar' uit 1902.

De ruim honderd jaar oude authentieke en unieke druivenkas vormt de entree naar het gastenverblijf. Het gastenverblijf ademt een sfeer van luxe met een hint naar moderne industriële details en hedendaags Scandinavisch design. Het is voorzien van alle gemakken zoals een luxe badkamer met douche en bad, een royale slaapkamer en privé terras in de druivenkas.

Het gastenverblijf is gesitueerd in een voormalige kippenstal. De ruimtes waren kaal en zijn volledig gerenoveerd door te isoleren, vloerverwarming toe te passen onder de gevlinderde betonnen vloer, elektra en sanitair te plaatsen. De maatwerk stalen deur is geplaatst door een opening te maken naar de druivenkas.


MODERN COMFORT

LEVERANCIERS

STALEN DEUR:

MAATWERK EN REALISATIE:

Exlusive Steel

Het Interieurhuys

HOUTEN HEXAGON VLOER:

SANITAIR:

Het Badhuys

BVO Vloeren

SCHILDERWERK:

Eggelen

GERELATEERDE PROJECTEN

Copyrights © Studio Amber Isabel 2023 | All rights Reserved