WERKWIJZE

Elke ontwerpproces bestaat uit het doorlopen van een aantal fasen.

Als eindgebruiker van de ruimte sta jij voor mij centraal. Door goed naar de wensen te luisteren en deze te kanaliseren zal het proces leiden tot een verrassend en inspirerend ontwerp.

ONTWERPPROCES

03

02

01

Definitief ontwerp

Voorlopig ontwerp

Kennismaking & Intake

In het definitieve ontwerp zijn alle keuzes vastlegd. Het 2D of 3D ontwerp is herzien en geeft een helder totaalbeeld hoe het project straks gerealiseerd gaat worden. Ook ontvang je een bijlage waar alle punten overzichtelijk in staan zodat je meteen aan de slag kunt.

Het persoonlijke voorlopig ontwerp, bestaande uit 2D plattegronden, sfeerbeelden en eventuele 3D impressies, zullen aan jou gepresenteerd worden. Dit is het uitgangspunt om de ideeën en uitvoering bij te schaven zodat ze naadloos aansluiten bij de behoeften en wensen. De terugkoppeling hiervan is belangrijk voor de volgende fase.

We bespreken de persoonlijke behoeften en wensen en bekijken, bij een advies aan huis, de ruimtes. Ook gaan we onderzoeken welke woonstijl het beste bij je past. Dit alles samen maakt helder waar jouw ideale ruimte aan hoort te voldoen.

Ervaringen van klanten

— Susanna uit Breda

Volledig online advies (kleur-, indeling-, styling- en verlichtingsadvies) voor een kinderkamer

— Kitty uit Eindhoven

Volledig advies aan huis (wandbekleding-, vloer-, indeling-, meubel- en verlichtingsadvies) voor een nieuwbouw woon- en eetkamer

"Ik heb net je mail gelezen. Echt wauw... Het voelt heel rustig en ruimtelijk. Love it! Ik vind jouw stijl zo verfijnd, elegant en rustig. En ik liet het plaatje aan mijn zoontje zien. Toen zei hij: die kamer wil ik! Dat is toch te leuk."

"Ik wil je nogmaals bedanken voor je werk. Ik ben erg blij met het resultaat. Het ontwerp, de meubels, stoffen en kleuren. Volgens mij is het perfect in balans. En ik vind alles mooi. Het zal even duren voordat het allemaal gerealiseerd is maar ik begin met de basis. Dat was zonder jou ook al een hele klus. Ik hou je op de hoogte en hopelijk tot ziens in mijn nieuwe huis."

BEKIJK DE PAKKETTEN

Meer informatie?

of

Neem DIRECT contact op

Copyrights © Studio Amber Isabel 2020 | All rights Reserved