GROOT GEBAAR

Wanneer je de hal binnenstapt wordt je blik automatisch naar de drie grote lichtkoepels geleidt. Als verrassing zie je verschillende soorten planten naar beneden hangen. Dit is een mooie afwisseling op de strak gestucte wanden en balustrade.

De hal was voorheen kil en onafgewerkt. De nieuwe maatwerk balustrade, met geïntegreerde plantenbakken, en massieve eiken houten trap geven de ruimte rust en warmte. De planten zorgen voor een betere akoestiek en verzachten de hoekige vormen van de ruimte. De ruimte vroeg om stevige en grote gebaren; de balustrade, trap en drie meter hoge wandlamp vullen deze behoefte goed aan.

ZOEK DE VERSCHILLEN

VOOR

NA

TIJDLOZE

ELEGANTIE

De badkamer uit de jaren '70 woning was erg uit proportie met zijn 35m2. Daarnaast wensten de bewoners een derde slaapkamer dus dit was een goede reden om vaarwel te zeggen tegen de oranje tegels en de ruimte volledig opnieuw in te delen.

De ruimte heeft een tijdloze basis gekregen met tactiele materialen zoals het behang achter het bed met zijde uitstraling.

SLAAPKAMER + BADKAMER ENSUITE

TOTAALRENOVATIE

De riante ruimte van 35m2 werd logisch ingedeeld. De ruimte werd door nieuwe muren opgedeeld in een slaapkamer, gang met kledingkasten en badkamer ensuite.

De ruime slaapkamer heeft een warme en klassieke uitstraling gekregen door de houten vissengraat vloer, verschillende zitjes en het luxe behang achter het bed.

Veel bergruimte uit het zicht is gecreëerd door een gang te maken met inbouwkledingkasten. De passpiegel en goede verlichting maken dit een praktische ruimte.

In de badkamer is een extra raam geplaatst zodat je natuurlijk lichtinval hebt en je kunt genieten van het vrije uitzicht. Het huis ligt in de natuur dus je hebt geen inkijk van anderen. Een extra wand is geplaatst zodat het toilet uit het zicht zit.

ZOEK DE VERSCHILLEN

VOOR

NA

totaalrenovatie BADKAMER en SLAAPKAMER:

LEVERANCIERS

L. Oomen

GERELATEERDE PROJECTEN

Copyrights © Studio Amber Isabel 2021 | All rights Reserved