“Form follows function –

that has been misunderstood. Form and function should be one, joined in a spiritual union.” - Frank Lloyd Wright

BRENDA VAN ROEKEL

INTERIEURONTWERPER

Even voorstellen

Mijn naam is Brenda Amber Isabel van Roekel (1988, Leeuwarden). Ik kom uit een creatief gezin en het was dan ook niet vreemd dat ik aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag ging studeren.

Interieur advies

Het vormgeven en mooier maken van mijn omgeving is altijd belangrijk voor mij geweest. Zelf ben ik een aantal keer verhuisd en heb ik de mogelijkheid gehad om door te verbouwen het beste uit de woning te halen. Zo kwam ik achter mijn passie voor interieur en ben ik dit door het volgen van opleidingen kracht gaan bijzetten. Ik ben dus niet zomaar alleen een interieur ontwerper. Vanwege mijn achtergrond als autonoom fotograaf en keramist weet ik het belang van details, vormentaal en materiaalkeuze. Dit zie je ook terug in mijn interieuradviezen. Door verschillende materialen te combineren en qua indeling het beste uit de ruimte te halen ontstaat een prettig interieur. Dit in combinatie met jouw eigen persoonlijkheid en wensen creëren we samen een warm thuis.

9 9

Mijn interesse voor interieur begint hier:

04

03

02

01

Vintage

Vakmanschap

Natuurlijke materialen

Japan

Vervaardigd in hoge kwaliteit en tijdloos qua ontwerp. Ze hebben zich al bewezen en zijn de blikvanger in elk interieur.

Omring je met vakmensen en samen ontstaat er iets tastbaars waar je hebberig van wordt.

Een reis door Japan liet mij aandacht en liefde voor de kleinste details zien.

Dit gaat voor mij samen met kwaliteit en oprechtheid. Er is niets mooiers dan een houten vloer waarbij elke plank uniek is.

Copyrights © Studio Amber Isabel 2022 | All rights Reserved