In Breda, verscholen achter de huizen, onzichtbaar vanaf de straat, staat de oude boerderij ‘Huize Druivelaar' uit 1902.

De ruim honderd jaar oude authentieke en unieke druivenkas vormt de entree naar het gastenverblijf. Het gastenverblijf ademt een sfeer van luxe met een hint naar moderne industriële details en hedendaags Scandinavisch design. Het is voorzien van alle gemakken zoals een luxe badkamer met douche en bad, een royale slaapkamer en privé terras in de druivenkas.

Het gastenverblijf is gesitueerd in een voormalige kippenstal. De ruimtes waren kaal en zijn volledig gerenoveerd door te isoleren, vloerverwarming toe te passen onder de gevlinderde betonnen vloer, elektra en sanitair te plaatsen. De maatwerk stalen deur is geplaatst door een opening te maken naar de druivenkas.


MODERN COMFORT

LUXE GASTENVERBLIJF

TOTAALRENOVATIE

De voormalige kippenstal werd omgetoverd tot een luxe gastenverblijf. De gehele kippenstal werd opnieuw opgedeeld en hierdoor ontstonden onder andere deze slaapkamer en badkamer.

Er werd een nieuwe opening geplaatst naar de eeuwenoude druivenkas. Om, naast de authentieke stalramen, extra licht toe te laten werd gekozen voor een zware stalen deur met dubbelglas. Optimale ruimtebesparing en privacy werd verkregen door een stalen schuifdeur met mat veiligheidsglas naar de badkamer te plaatsen.

Het moodboard hiernaast toont de gebruikte materialen en beoogde sfeer. Er werd gekozen voor natuurlijke elementen met een hint van staal wat in goede harmonie is met het staal van de oude druivenkas.

LEVERANCIERS

Stalen deuren:

maatwerk & realisatie:

Exclusive Steel

Van Mosel

Schilderwerk:

Sanitair:

Eggelen

Het Badhuys

GERELATEERDE PROJECTEN

Copyrights © Studio Amber Isabel 2020 | All rights Reserved