VINTAGE

CHIQUE

De inmiddels 50 jaar oude semi-bungalow prachtig gelegen midden in de bossen kreeg een totale make-over.

Van een verwaarloosde en naargeestige indruk naar een knus thuis. De uitdaging bij dit pand lag er in om de grote ruimtes sfeervol en warm te krijgen. Voor de woon- en eetkamer werd daarom gekozen voor donkere grijs en bruin tinten. De riante hal en bovenverdieping kregen een lichte basis om de nadruk op het natuurlijke uitzicht te leggen.


SEMI-BUNGALOW

TOTAALRENOVATIE

Toen de eigenaren het pand kochten stond het al een tijd leeg. Het was er vuil en de sfeer voelde ontprettig. Aan mij de taak om er een warm welkom van te maken. Een thuis waar je veel tijd wilt doorbrengen en vrienden wilt ontvangen.

Het pand is ruim opgezet en hierdoor was het de grote uitdaging om toch sfeer te creeëren. Dit is gelukt door juist te gaan voor donkere tinten. Best gewaagd om het zwarte behang op de muren in de eetkamer te plaatsen maar het geeft de ruimte juist impact en voelt als de warme deken waar naar gezocht werd.

De twee badkamers waren aan vervanging toe en deze werden helemaal opnieuw ingedeeld en opgebouwd. Eén badkamer omsloeg een ruimte van 32 m2 en deze ruimte werd helemaal herzien zodat er een master bedroom met badkamer ensuite en ruime inloopkast ontstond.

De hal heeft een nieuwe balustrade en trap gekregen en dit was de uitgelezen kans om een eyecather in de hal te plaatsen. In de maatwerk balustrade werd een koof gebouwd zodat er plantenbakken in geplaatst konden worden. De hangende planten geven een dramatisch effect én zorgen voor een betere akoestiek.

ZOEK DE VERSCHILLEN

VOOR

NA

FOTOGRAFIE:

LEVERANCIERS

Denise Zwijnen

GERELATEERDE PROJECTEN

Copyrights © Studio Amber Isabel 2020 | All rights Reserved